6 Haziran 2007

Prof.İt.Erol ile İcat Çıkarma Seansları #2


Bilimin Kucakladığı Güzel İnsanlar,

Bugün sizleri senelerdir eksikliğini hissettiğiniz iki inanılmaz icatla kucaklıyorum. Senelerdir kaç doğumgünü geçirdiğinizi, kaç dilek tuttuğunuzu ve bunları nasıl unuttuğunuzu hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız daha bile kötü ...

Dilek tutacağı tüm dileklerinizi özenle tutmak ve görerek hatırlamanızı sağlamak için Sibel Parfümeri tarafından geliştirildi. Dileklerinizi aklınızdan çıktığı anda tutarak sürekli gözünüzün önüne getiren bu icat 22. yüzyılın ilk icadı sayılabilecek ileri teknolojiye sahip. Sevgililer ve adak insanları için geliştirilen özel modelinde ise birden fazla dilek tutabilme ve birbirine bağlanabilme gibi özellikler bulunuyor. Her eve koliyle alınması gereken yeni icadımı beğendiniz mi?

Beğenmediniz mi?! Beğenmelisiniz! İşte bunun için bulunduğumuz yere tam oturacak ikinci icadıma geçmeliyim: Mantık çerçevesi...! Mantığın sınırlarını zorlayan durumlardan kurtulmak için her kişiye ozel olarak Güral Rostfrei'ın tasarladığı bu özel çerçevelerin kenarları Belgrad Ormanları tarafından özenle hazırlandı. Bana inanmıyorsanız yetkililere sorun! Hepsi birer tane kullanıyor bir süredir, bunun mantıklı olduğunu düşünüyorlar. Kaldığım yerden devam etmem gerekirse; kenarlarına notlar alarak sınırlarınızı ve uçlardaki davranışlarınızı belirleyebileceğiniz sınırlarınızı zorlayan bu icat 21 yüzyılın son icadı olacak teknolojiye şimdiden sahip. Plastik küçük cep modelleri de minimalizme yeni bir yorum getirmiş. Hepinize kullanmanızın çok mantıklı olduğunu söyleyebileceğim bu aletten herkese benden birer tane hediye.

Adreslerinizi bekliyorum.
Prof.İt.Erol

Hiç yorum yok: