30 Mayıs 2007

Prof.İt.Erol ile İcat Çıkarma Seansları #1


Sevgili Bilim Aşıkları;

Baharın içimizi ısıttığı, bilimin gürül gürül aktığı şu günlerde çenesini tutamayanlar için çok güzel iki icatla karşınızdayım. Bendeniz Erol. Sizlere bilimin ve teknolojinin uçlarına götürüp orada bırakmayı planlıyorum. Veplanımdabaşarılıolacağımaeminimtamammı?! Neyse, ne diyordum; boşboğazlar evet.

Sevgili Boşboğaz Teknoloji Aşıkları, bugünkü hedefim sizlersiniz. Artık kırdığınız potları laf arasında kaynatmanın bir yolu var!! Teknoloji lideri Vakko'nun geliştirdiği Otomatik Pot Kıracağı tüm ağzınızdan kaçan lafları çıktıkları anda kırıyor. Dağılan kelimeleri siz toparlayana kadar geçen zamanı da hesaplıyor ayrıca. Günlük, haftalık, aylık, şıllık istatistik de tutan bu aleti cebinizde de taşıyabiliyorsunuz. Hayatınızın her noktasında yakın bir dost gibi kullanabileceğiniz bu aletin ayrıca evler için üretilmiş özel çam devirgeci de bulunmakta. Evdeki telefon hatları üzerinden işleyen bu sanat eserine pot kıracağınızı kullanarak bağlanmak da mümkün.

Daha ağır şartlar için tasarlanmış Otomatik Çam Devirgeci bir aile faciasını önlemenize veya ilişkilerde gereksiz dönüm noktaları yaratmanıza engel olabilecek kapasitedir. Söylediklerinizi sadece dağıtmayıp etrafı tamamen bir başka kaosa doğru sürükleyip konuyu unutturma şansını bile sunuyor. İnanılmaz değil mi sevgili okurlarım? (Öyle tabi)(Değilmi?!)...

Ah hayatımızı kolaylaştıran ve yaşanılabilir hale getiren bu güzellikler bilimin eseri değil midir? Ha bilim değil de nedir bu sorarım size?! Bilimin artık potlarımızı bile bizim için kırdığı 21.yüzyıl adına hepinizi öpüyorum.

İyi günler dilerim.
Prof.İt.Erol

Hiç yorum yok: